Abstract

Reviews Caplletra 28 (Spring, 2000)

Pere Rosselló Bover, «Entorn de l'ideal novel·lístic de Llorenç Villalonga», ressenya de Vicent Simbor Roig, Llorenç Villalonga a la recerca de la novel·la inefable, València/Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1999.

Caterina Valriu, «Començar a llegir», ressenya de Gemma Lluch, El lector model en la narrativa per a infants i joves, València / Castelló de la Plana / Barcelona, Universitat de València / Universitat Jaume I / Universitat Autònoma de Barcelona, 1998.

Ramon X. Rosselló, «Reivindicar la brevetat de la mà de Rodoreda», ressenya de V. Alonso, A. Bernal & C. Gregori (ed.), Actes del I Simposi Internacional de narrativa breu. 1 Al voltant de la brevetat. 2. Mercè Rodoreda, Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1998.

Assumpció Bernal, «Estudis villalonguians», ressenya de les Actes del Col·loqui Llorenç Villalonga, a cura de Pere Rosselló Bover, Barcelona/Palma, Universitat de les Illes Balears / Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1999, i de la Bibliografia de i sobre Llorenç Villalonga, a cura de Carme Bosch, Jordi Larios, Jaume Pomar, Rafael Ramis i Pere Rosselló Bover, Palma de Mallorca, Miquel Font, Editor, 1999.

Albert Manent, «El profitós exili de Ferran de Pol», ressenya de Josep-Vicent Garcia i Raffi, Lluís Ferran de Pol i Mèxic: literatura i periodisme, Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1998.

Xavier Macià, «Orient a Occident», ressenya d'Enric Balaguer, Ressonàncies orientals (Budisme, taoisme i literatura), València, Edicions 3i4, 1999.

Back to Top

Document information

Published on 01/01/00
Accepted on 01/01/00
Submitted on 01/01/00

Volume 15, Issue 1, 2000
DOI: 10.7203/caplletra.28.8972
Licence: CC BY-NC-SA license

Document Score

0

Views 0
Recommendations 0

Share this document

Keywords

claim authorship

Are you one of the authors of this document?